ALEGE MUTAREA CORECTA

Te-ai decis sa pleci spre alte zari: este un pas important si ai multe de facut. Suntem aici pentru ca tranzitia sa fie cat mai usoara. Ai timp sa iti faci planuri, avem grija de fiecare detaliu.

• Ne ocupam de documentatie si actele vamale
• Oferim asistenta si tips & tricks pe toata durata mutarii
• Ambalam toate tipurile de obiecte, cu materiale de ultima generatie
• Estimam gratuit intregul proiect
• Oferim servicii door2door sau personalizate, in functie de nevoile tale

Oferim mutari internationale, din orice oras din Europa catre orice oras din Romania, cat si viceversa. SprintMove este alegerea ideala pentru o mutare in afara Romaniei cat si pentru un transport international. Mutam totul extrem de rapid si de bine din punct de vedere calitativ incat sa fii extrem de multumit de serviciile noastre.

PRETURILE SERVICIULUI DE MUTARI CLASSCARTOUR ESTE NEGOCIABIL

Odata cu serviciul nostru international, profesionistii nostri iti ofera o gama completa de servicii aditionale, de la pregatirea pieselor de mobilier si bunurilor ce urmeaza a fi transportate pana la plasarea lor in pozitiile indicate de tine in noul imobil.

SERVICII DE TRANSPORT PROFESIONALE

In peste 10 ani de activitate, ne-am specializat in mutari internationale, indiferent daca vorbim de Romania, Anglia, tara de plecare si destinatie. De-a lungul timpului, ne-am confruntat cu situatii dintre cele mai diverse, asa ca putem gestiona cu succes orice eveniment neasteptat. Desi, in majoritatea timpului, stim exact la ce sa ne asteptam.

Folosim propria noastra flota auto! Fie ca vrei sa transporti o singura cutie sau containere intregi, fiecare mutare este la fel de importanta pentru noi. Reteaua extinsa de parteneri ne permite sa iti oferim servicii de relocare internationala cu cele mai scazute costuri.

Toti membrii echipei sunt profesionisti specializati in metodologia mutarii. Lucram cu atentie si folosim cele mai noi materiale si echipamente din domeniul relocarilor. Bucura-te de noile imprejurimi, ai multe de explorat. Noua ta casa te asteapta.

TOP