PLATFORME PENTRU MASINI

Societatea este specializata in serviciul de transport auto pe platforma. Scopul nostru este să devenim prestatorul principal de servicii complete pentru clientii care au nevoie de noi.

Autocamioanele de transport vehicule sunt de cea mai buna calitate si de ultima generatie.

Principalele atuuri care asigura succesul firmei sunt: calitatea, flexibilitatea, promtitudinea si rapiditatea transportului.

Transporturile autoturismelor sunt efectuate atat cu autocamioanele companiei cat si cu cele ale partenerilor nostri permanenti, putand altfel asigura un transport in scurt timp de la preluarea comenzii.

SIGURANTA SI INCREDERE

Oferim cel mai rapid serviciu de transport autoturisme din strainatate in Romania la cel mai avantajos pret, transportam pe platforma proprie orice tip de autoturism, din oricare dintre tarile in care noi facem livrari si preluari atat dus cat si adus la cele mai accesibile preturi de pe piata. Serviciile de transport masini pe platforma se desfasoara in deplina siguranta datorita platformelor cu cele mai bune dotari si soferilor atenti. Classcartour este partenerul tau atunci cand vrei sa transport o masina tur sau retur, datorita rapiditatii, calitatii si seriozitatii cu care tratam fiecare client in parte.

Classcartour este printre singurele companii ce ofera servicii de transport masini direct la adresa clientului, acest lucru facilitand transportul masinilor avariate din strainatate. Apelati cu incredere la serviciile noastre si veti beneficia de garantia noastra privind siguranta masinii dumneavoastra.

TOP