Transport colete Anglia

Transport de colete in Anglia, cu livrare door to door

Class Car Tour oferă servicii de curierat door to door. Preluăm coletul direct de la dumneavoastră de acasă, și  îl livrăm direct la adresa dorită.

Puteți conta pe experiența și profesionalismul Class Car Tour. Transport colete Anglia, plicuri, pachete, bagaje, mobilier și chiar și materiale de construcții este efectuat in siguranta. Nu trebuie să vă sperie costurile. Avem prețuri începând de la doar 1 £ / kg.

Informații RO: +40 742 917 566

Informații UK:  +44 745 953 9728

Pentru coletele predate la adresa HA87DD, High Streeet 77 (Maison Armes), prețurile, încep de la 0.80 £ / KG.

Avem o vastă acoperire în pentru livrarea de colete inAnglia.

Coletele se livreaza si se ridica pana la 20km de la oricare din zonele:

Dover Chelmsford Colchester Ipswich Martlesham Lowestoft Great Yarmouth Scole Norwich Sudbury Bury Saint Edmunds Thetford Swaffham Luton Northampton Oxford Birmingham Sheffield Manchester Liverpool Leeds Newcastle upon Tyne Dunbar Edinburgh Glasgow York Cambrige Kings Lynn

Dacă nu vă aflați în unul dintre orașele amintite mai sus, vă rugăm să ne contactați, și cu siguranță vă putem oferi o soluție pentru transportul coletelor dumneavoastră.

Nu livrăm la destinație coletele pe care nu se află înscrise numele destinatarului, telefonul destinatarului și adresa completă a destinatarului. Aceste colete vor rămâne în custodia noastră și vor trebui ridicate personal de către destinatar din locațiile noastre din Anglia sau România, după caz, în baza unui act de identitate.

Class Car Tour face tot ceea ce este posibil pentru a livra coletele dumneavoastră cât mai rapid și în deplină siguranță.

Pentru a nu apărea surprize neplăcute atât pentru noi cât mai ales pentru dumneavoastră, vă rugăm să țineți cont de următoarele reguli pentru împachetarea coletelor:

  • Dulciuri, haine: folosește cutii de carton și folie protectoare, genți de plastic, genți de pânză și folie protectoare;
  • Sticlărie, parbrize, geamuri, băuturi / lichide îmbuteliate în sticlă, tablouri, gravuri: folosește ambalaj din lemn / OSB umplut cu polistiren sau alt material protector;
  • Echipamente electro-casnice, piese auto: folosește ambalaj din carton presat, umplut cu polistiren sau ambalajul original, oferit de producător;
  • CD-uri, DVD-uri, benzi magnetice, casete video: folosește ambalaj din carton presat, plastic sau folie cu bule;
  • Articole de pescuit: folosește huse protectoare și folie cu bule sau ambalaj de carton umplut cu polistiren;
  • Piese de mobilier și instrumente muzicale: folosește ambalaj din lemn / OSB, umplut cu polistiren sau alt material protector sau ambalajul original, oferit de producător;
  • Frigidere, mașini de spălat, aragaze, hote, cuptoare electrice: folosește ambalaj din lemn / OSB sau din carton presat, umplut cu polistiren sau ambalajul original, oferit de producător.

De asemenea vă rugăm să scrieți pe fiecare colet numele expeditorului și numărul de telefon. Aveți foarte mare grijă la numele destinatarului și la adresa acestuia (cod poștal, număr casă, stradă, oraș) și inclusiv la numărul de telefon.