O FLOTA INTREAGA LA DISPOZITIA TA

• 150 de tipuri diferite de vehicule: semiremorci extensibile, flat, cu platformă joasă și gât de lebădă.
• Trasabilitate permanentă prin satelit.
• Track & trace a mărfii în zona rezervată clientului.
• Posibilitatea de asigurare all risk a mărfurilor, în plus față de asigurarea normală CMR prevăzută prin lege.
• Operațiuni vamale.
• Customer service intern, fără utilizarea unui call center.

PROFESIONALISM SI PROMPTITUDINE

Oferim servicii complete de livrare, manipulare si pozitionare /montaj pentru echipamente si bunuri de valoare mare. Va asiguram experienta, profesionisti in domeniu special instruiti.

Serviciul de transport special este solutia ideala pentru toate companiile care trebuie sa transporte pe cale rutiera marfuri ce depasesc dimensiunile sau masele maxime admise conform Codului rutier in vigoare. Cu o disponibilitate de peste 150 de vehicule de diferite tipuri putem gestiona, cu grija si competenta, transportul in intreaga Europa a masinilor-unelte, utilajelor industriale, utilajelor agricole, prototipurilor de masini si transformatoarelor.

Ne ocupam de alegerea traseului corect, intrucat cunoastem drumurile si practicabilitatea lor efectiva in momentul expedierii, precum si de obtinerea autorizatiilor necesare: cerinte preliminare esentiale pentru a respecta data convenita pentru livrare. Suntem gata sa raspundem rapid oricaror cerinte, personalizand serviciul nostru astfel incat sa raspunda perfect necesitatilor specifice ale fiecarui client in parte.

TOP